FEATURED   |   COMPLETED   |   IN PROGRESS

 

BROOKHAVEN

This project is an interior renovation located in McLean, VA.

The project consisted of renovating the existing kitchen, dining room, sun room and family room.  The original kitchen was closed off by a wall that separated it from the dining room.  This made it difficult for the family and gusts to socialize on a daily basis.  The wall was removed and the new large island took its place as the center of attention.  The openings between the kitchen, sun room and family room were expanded to create better flow and interaction between the spaces.  The wood floors were refinished and new slate tile was added to the sun room.

The home now has an open plan that is both an inviting and relaxing space for the family to spend time together.

 

LOCATION

McLean, VA

CONSTRUCTION

MAC DESIGN + BUILD

Marc O'Grady, CPBD, AIBD in Ashburn, VA on Houzz